Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 15, 9:32

Milyen vászonképet válasszunk a nappalinkba?

  • Közzétéve Életmód

Néha egy apró változtatás is elég ahhoz, hogy igazán nagy hatást fejtsen ki. Ez a képek esetében is igaz - elég, ha jól választjuk meg őket, és még a kis terek is teljes átalakuláson mennek keresztül. Érdemes tehát elgondolkodni a használatukon, amennyiben nappalink tökéletes kiegészítőjét keressük. A poszterek kiváló alternatíváját jelentő vászonképek választéka olyan széles, hogy mindenki könnyen megtalálja a számára megfelelőt.

boho obraz do salonu 422 l

Vászonkép fotóról– miért éppen ezt válassza?

Leginkább két okból éri meg bármely más fali dekoráció helyett a vászon nyomatok mellett dönteni. Először is - elegánsak és stílusosak, igazán lenyűgöző benyomást keltenek, akárcsak a híres festők ecsetjeiből származó alkotások. Ugyanakkor a különböző stílusok széles skáláját jelenítik meg, így modern és klasszikus vászonképek között egyaránt válogathatunk. Másodszor - a vászonképek tartósabbak a papírposztereknél, a megjelenésük pedig sokkal szolidabb. Nem igényelnek hagyományos keretezést sem. Könnyűek és könnyen falra akaszthatók, speciális polcra is helyezhetők.

A legfontosabb érv azonban a vászonképek hatalmas választéka. Így függetlenül attól, hogy vintage, provence-i, boho vagy glamour stílusú nappalival rendelkezik - mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Hogyan találjuk meg a megfelelő vászonképet a nappaliba?

Érdemes olyan fotónyomatban gondolkodni, amely témában, színben összhangban áll a belsőépítészeti megoldásokkal- csak így érhető el a kívánt pozitív hatás. A stíluson túl dekorációnk mérete is fontos. Tökéletesen illeszkednie kell a falhoz, úgy, hogy mindkét oldalon maradjon egy kis szabad tér. Egy nagyobb kép választása előnyösebb is lehet, több kisebbnél, amelyek káosz érzetét kelthetik. A triptichonok kivételt képeznek ez alól, de ezek sem férnek el mindenhol - mivel szintén sok helyet igényelnek. A vászonkép bárhová felhelyezhető, a legelőnyösebb azonban egy nagy falfelületre akasztani, ahelyett, hogy meg egy plusz polcot választanánk a kirakásához. Divatos és minimalista élményben lesz részünk.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280