Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 10, 20:14

Tavaszi kirándulás

  • Közzétéve Életmód

Ha végre elmúlnak a téli hidegek, elolvad az utolsó hóbucka is, és esetleg a nap is hivogatóan kisüt, ismét kedvünk támad kimenni a szabadba, kirándulni.

kir1

Minden évszaknak van saját szépsége, a tavaszé a természet újjáéledése, a táj szürkéből zöld színbe való átalakulása, a madarak csicsergése, az első tavaszi virágok megjelenése. Élvezzük mindezt tavaszi kirándulások keretében..

Tavaszi kirándulást nem kell túlzottan tervezgetni. Akár egy séta a közeli erdőben, parkban, ligetben is feltölt minket pozitív élményekkel és magunkba szívhatjuk a tavasz illatát, az új élet kezdetének egyedülálló varázsával vértezhetjük fel magunkat. A rendszeres testmozgás az egészséges életmód elengedhetetlen feltétele, ráadásul mindez szabadban, friss levegőn még egészségesebb!

A sportosabbak természetesen egy kiadós túrázást, kerékpározást is betervezhetnek. Utóbbi érdekében érdemes mihamarabb elővenni a bicajokat, és ellenőrizni műszaki állapotukat.

Ha már melegebb az idő, és akár hosszabb időt is szívesen eltöltünk a szabadban, szervezzünk meg barátokkal és rokonokkal egy kellemes pikniket. A pihenés és falatozás mellett a gyerekek közös játékkal, rögtönzött versenyekkel, kincskereséssel, számháborúval tölthetik el az időt. 

forrás: tutitippek.hu

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700