Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 21:47

Kidobott karácsonyfát kapott telibe a Mercedes, pont elé fújta a viharos szél

  • Közzétéve Érdekességek

Érdekes és iszonyatosan peches videót tett közzé a Budapesti Autósok Közössége, amely Esztergomban került felvételre a tegnapi viharos szélben. Körülbelül 2 másodpercen múlt, hogy a sofőr elkerülje az ütközést.

fenyő

A videón látható esemény ördögien sorsszerű, ami miatt roppant bosszantó tud lenni, ha veled történik...

"A videón látható eset történt velem. Az autón nincs casco, csak kötelező biztosítás. 112 azt javasolta, hogy a biztosítómmal beszéljek, de mivel nincs cascom, szerintem nincs értelme. A fák közterületen voltak, nem gondoltam, hogy valakit felelősségre lehetne vonni, így tovább mentem dolgozni. Szerintetek van mód arra hogy valaki fizesse a káromat?" - teszi fel a kérdést tanácstalanul egy olvasónk, akinek az esetről tökéletes minőségű felvételt készített az autóba helyezett fedélzeti kamerája.

A lefotózott kárt elnézve jól látszik, hogy a géptető a fa törzsét éllel kapta el, ami miatt valószínűleg cserélni kell majd a sérült elemet. Nem sokat javított volna a helyzeten, ha lejjebb csapódik be a fenyő, hiszen akkor gyakorlatilag beköszön a hűtőt letarolva a motortérbe, ezzel értékes alkatrészeket szétzúzva, ami miatt még a továbbhaladás is megkérdőjeleződött volna.

Budapesti Autósok Közössége

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280