Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 21:47

Dombrádról a Magyar Fotóművészek Világszövetségéig - Ágoston Éva fényképész útja

  • Közzétéve Érdekességek

Ágoston Évát gyerekkora óta a természet, tájak, növények, állatok, az őt körül ölelő világ szeretete kísérte  mert a pillanatok megismételhetetlenek és mikor eljött az ideje a fényképezés, fotózás belépett az életébe. Ma kétlaki életet él, Dombrád és Budapest kertvárosa a fő „lelőhelyei” fotóinak.

agoston 1

Folyamatos alkotó munkával fejlődött, képezte magát és eljutott arra a szintre, hogy pályázatokon eredményeket, helyezéseket érjen el, fényképei kiadványokban is megjelenjenek, cikkek publikációit díszítik.

A természet szépségeinek megörökítése, tájak, növények, állatok, épületek, városképek fotózása fontos, és szeretettel fordul e témák felé.

agoston 2

Bár szakmáját tekintve van fényképész végzettsége, nem ebben a szakmában dolgozik, viszont maximális  energiát fektet a fotózásba, ami ezt kompenzálja.

Ebből az energiából még kezdő fotósok inspirációjára, türelmes tanítására és velük úgynevezett „fotókörök” közbeni szakmai fogások magyarázására is telik

agoston 3

Folyamatos tanulása, kitartó szorgalma, eredményei, tudása, és fotói láttán méltónak találta a MFVSZ is, hogy tagjai közé kerüljön.

Munkásságával, tudásával, eredményeivel immár közel 1 éve gazdagítja a szövetség életét, és mutatja be szülővárosát is fotóin keresztül egyéni látásmódban, nagy sikerrel. ( közel 700 publikált National Geographic fotón pld. )

agoston 4

Éva pályája nem csupán egy személyes fejlődés története, hanem a természet szeretetének és a művészi kifejezésnek az útja is. Dombrád és Budapest kertvárosa nem csak a fotókon szereplő helyszínek, hanem az inspiráció forrásai, ahol Éva megörökíti a pillanatok szépségét.

agoston 5

Fényképein keresztül nem csupán tájakat és természeti szépségeket mutat be, hanem egyéni látásmódján keresztül bemutatja szülővárosát is. Az általa örökített pillanatok nem csupán képek, hanem történetek, amik az élet szépségeit és sokszínűségét tükrözik.

agoston 6

Az, hogy Éva a Magyar Fotóművészek Világszövetségének tagja, nem csak elismerése a múlt eredményeinek, hanem egyúttal a jövőbe vetett bizalom is. Egy éve gazdagítja a szövetség életét, és a közel 700 publikált National Geographic fotóval az egész világot inspirálja.

agoston 7

Éva türelmes tanításával és fotókörökön való részvételével nemcsak a saját fejlődésére fókuszál, hanem a következő generációkat is inspirálja a fotóművészet iránti szeretettel és elkötelezettséggel. Minden egyes fotója egy kis részét osztja meg a világgal, hozzájárulva a szépség és a művészet megőrzéséhez az idők során.

Surányi Ádám

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280