Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 26, 17:51

Gyűjtsd te is a PET palackot - Vásárosnamény város közleménye

  • Közzétéve Helyi hírek

Bizony, idén immár 20 szeméthajó épül fel a Tisza partján! A hulladékból készült hajók száz kilométernyi folyószakaszon veszik fel a harcot a Tiszát elborító szemétáradattal.

1nameny1

Itt az alkalom, hogy Te is segítsa Tisza megtisztításában! Gyűjts össze a PET Kalózoknak minél több PET palackot (pillepalackot), lehetőleg kupakkal együtt, (ha sokat hozol az sem baj, ha kicsit összenyomod őket).

Amikor elég összegyűlt, juttasd el adományodat a Szilva fürdő parkolójába, a ruhagyűjtő konténer mellé július 1. napján – péntek – délután 5 óráig!

Palackjaidból szeméthajókat építünk, nekivágunk a Tiszának és több ezer PET palackot és más műanyagot szedünk ki a folyóból. A PET Kupa végén gondoskodunk róla, hogy adományod - csakúgy, mint a Tiszából kiszedett szemét - eljusson a szelektív hulladékgyűjtőkbe.

Köszönjük a Tisza nevében! További információk:

www.petkupa.huwww.facebook.com/petkupaEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A PET Kupa a Természetfilm.hu Egyesület kezdeményezése, 

www.termeszetfilm.huEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

vasarosnameny.hu

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280