Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 7:30

Határról elszökő cigicsempész törte rommá az autóját Záhonynál

  • Közzétéve Helyi hírek

Csoda, hogy a kisvárdai tűzoltók élve szedték ki a kocsiból azt az ukrán férfit, aki a záhonyi határátkelőnél a beléptetéskor menekülőre fogta a dolgot, majd a határtól körülbelül egy kilométerre nagy sebességgel egy kamion hátuljába rohant.

montazs Moricz Csaba frissmediafotók: Móricz Csaba/frissmedia.hu

A kamion a szakadó esőben szabályosan tartott Kisvárda irányába, amikor a személygépkocsi fékezés nélkül hátulról belerohant. A kamion ütközéscsillapító rendszere és a pótkerekei is leszakadtak.

Gyakorlatilag a gépkocsi utasterét a kamion vontatmánya borotvaszerűen levágta, amikor az autó alája rohant..

Zahony Moricz Csaba frissmedia1 02

A helyszínelés idejére teljes útzár volt érvényben. Úgy tudjuk, hogy mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, de az az cudar időjárási körülmények miatt nem tudott felszállni.

Zahony Moricz Csaba frissmedia1 01

Helyszíni információink szerint a férfi a magyar oldalon beléptetésre jelentkezett a Záhonyi Határátkelőhelyen, ahol a vámosok ellenőrzés alá vonták. Az elsődleges vizsgálat során kiderült, hogy cigaretta van az autóban, ezért szigorított vizsgálatra rendelték és átirányították a másodlagos vizsgálati helyre. Az ukrán férfinak eszében sem volt a vámosokkal szétszedetni az autóját, inkább menekülőre fogva a dolgot, a gázra taposott és elszökött a határról.

- frissmedia.hu alapján -

Zahony Moricz Csaba frissmedia1 03

Zahony Moricz Csaba frissmedia1 04Zahony Moricz Csaba frissmedia1 08Zahony Moricz Csaba frissmedia1 11Zahony Moricz Csaba frissmedia1 13Zahony Moricz Csaba frissmedia1 15

Zahony Moricz Csaba frissmedia1 23Zahony Moricz Csaba frissmedia1 28

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280