Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Óvónők mentették ki az egy éves gyereket és a nagymamáját az égő házból Nyírmadán

  • Közzétéve Helyi hírek

Sokkot kaphatott, és egy vödörrel kezdte el oltani a kigyulladt házban az égő bútorokat az a nő, akit egyéves unokájával a munkába induló ilki óvónők mentettek ki a füsttel megtelt házból Nyírmadán csütörtök reggel.

tűz0

A Nyírmadán lakó, de Ilken dolgozó óvónők munkába menet vették észre a füsttel telített házat a szabolcsi város Ady Endre utcájában.

Mivel helyi lakosok felmentek a ház udvarára megnézni hogy van-e bent valaki. Kiabálásukra senki sem válaszolt, ezért benyitottak a házba, és meghallották a hangját egy hölgynek. Beljebb menet látták, hogy a hölgy egy alumíniumvödörrel próbálja meg oltani a már lángokban álló, füsttel tele szobát.

Megkérdezték tőle, van-e még valaki a házban, amire a láthatóan sokkos állapotban lévő hölgy nemmel válaszolt, de ők egy furcsa hangot hallottak az egyik szobából ezért bementek, és az ágyon fekve találták meg az egy éves gyereket.

Csernáti Sándorné, Edit óvónéni ölbe kapta a gyereket, és kiszaladt vele a házból, amíg a munkatársa Jakab Judit óvónő próbálta meggyőzni a hölgyet, hogy el kell hagynia a házat. A láthatóan sokkban lévő hölgyet végül együtt húzták ki a házból.

tűz1

A nyírmadai házban három felnőtt és hat gyermek lakik, a tűz keletkezésekor csak ketten voltak bent a házban. A nagymamát és az unokáját füstmérgezés gyanújával a mentők kórházba szállították. 

A családi ház lakhatatlanná vált, a család elszállásolását információink szerint a város önkormányzata biztosítja.

tűz2

tűz3tűz4tűz5tűz6

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280