Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 22:11

Balesetek Nagyecsed környékén, útra dőlt fák, szivárgó üzemanyag tartály - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Az útról lesodródott, majd fának ütközött egy személygépkocsi szerdán délután a Nyírcsaholy és Fábiánháza közötti úton.

tuzoltok riasztas racsko tibor

Az ütközés következtében a fa az úttestre borult, a jármű utasa könnyebben sérült. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.


Két személyautó  ütközött össze szerdán este Nagyecseden, a temető előtt. A balesetben ketten megsérültek. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.


Üzemanyag szivárgott egy parkoló személygépkocsiból szerdán délelőtt Kisvárdán, az Árpád utcában. A város hivatásos tűzoltói a járművet áramtalanították, a szivárgást megszüntették, majd a benzint az üzemanyag tartályból átfejtették. Személyi sérülés nem történt.


Lehasadt egy nagyméretű fa ága szerdán délelőtt Tiszatelken, a Kossuth utcai iskola udvarán. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és gépezetes tolólétra segítségével távolították el a lelógó faágat.


Villanyvezetékre szakadt egy tíz méter magas akácfa, majd egy alatta parkoló személygépkocsira borult szerdán délelőtt Nyíregyházán, a Csabagyöngye utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató munkatársival közösen távolították el a fát. Személyi sérülés nem történt.

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A fotó illusztráció: Rácskó Tibor

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280