Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 20, 6:43

Konyhánk titkai - Pusztadoboson fellebbentették a fátylat

  • Közzétéve Helyi hírek

Mostanában trendi a főzés. Az internetet elárasztották a receptes oldalak, háziasszonyok bloggerkednek a saját főztjükkel, külön televíziós csatornák alakultak ahol versenyeztetik a szakácsokat, de a valódi munka, a naponta több száz vagy ezer embert kiszolgáló falusi konyhákban történő események ezidáig titokban maradtak.

pusztadobos konyhaKészül a csőröge Pusztadobos konyhájában február 6-án

Ezek azok a konyhák, ahol az ott dolgozók napról napra gondoskodnak az iskolás gyerekek, a dolgozók, és a helyben lakó idősek mindennapi meleg ételéről. Sajnos ezekbe a konyhákba nem igazán jut be fényképező gép, lássuk be, a sajtónak a mindennapos fáradságos munka nem sztori.

A Facebook közösségi oldalt kihasználva egy nyírségi falu, Pusztadobos konyhája most tágra nyitotta kapuit az érdeklődők előtt és napról-napra fotókkal illusztrálva folyamatosan számol be arról, hogy mit ettek aznap a község lakói. A tavaly novemberben indult kezdeményezés először csak a készételeket mutatta be, de januártól változtattak a stratégián, és fotóalbumokban lépésről-lépésre megmutatják az ételek elkészítésének munkafolyamatait is.

A Facebook oldalt itt érheti el, figyelem csak jóllakottan érdemes megnézni a fotókat:

https://www.facebook.com/konyha.pusztadobos

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280