Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 15:40

Jelesre vizsgázott a kerékpárút - népes csapattal tesztelt a Zöldkeró

  • Közzétéve Helyi hírek

Gurultunk rajta, teszteltük, kitűnőre vizsgázott. Népes csapattal indultunk az új kerékpárúton 2017. 07. 08-án Nyíregyházáról Tokajba. Régi vágyunk teljesült, a királyi borok városáig vidáman kerekezhettünk.

zoldkero nyiregyhaza tokaj teszt KEREKPAR bicikli004

Fantasztikus érzés biztonságos körülmények között bicajozni, ezt a csapat összetétele is bizonyította, mert háromgenerációs családok, nagyszülők, szülők, unokák is bátran elindultak velünk. Az úton kiépített pihenők is elkészültek, csöppnyi szépséghibájuk, hogy nincs fedett részük, ami védelmet nyújthatna az esők ellen.

zoldkero nyiregyhaza tokaj teszt KEREKPAR bicikli001

Viszont aki szemfüles volt, észrevehette a pihenőkben kiragasztott reklámot, amiből megtudtuk, hogy a Tutajosban, a rakamazi Tisza-parton minden bicajost szeretettel várnak egy hideg szódával! A két város közelsége kellemes mozgást biztosít és Tokajban számtalan további program közül válogathatunk. Mi tegnap a hajózást választottuk a Bodrogon, ami szintén nagy élmény volt. Évekkel ezelőtt mindenféle fórumon szóvá tettük, hogy jó lenne egy biztonságos kerékpárút.

zoldkero nyiregyhaza tokaj teszt KEREKPAR bicikli009

Álmunk valóra vált, kicsik és nagyok, országútisok és montisok vidáman gurulnak az aszfaltcsíkon. Reméljük, hogy a lelkesedés továbbra is megmarad, és ezután bátrabban indulnak hosszabb útra is a biciklizést kedvelői!

Kovács Ilona Klára beszámolója

zoldkero nyiregyhaza tokaj teszt KEREKPAR bicikli002zoldkero nyiregyhaza tokaj teszt KEREKPAR bicikli004zoldkero nyiregyhaza tokaj teszt KEREKPAR bicikli005zoldkero nyiregyhaza tokaj teszt KEREKPAR bicikli006zoldkero nyiregyhaza tokaj teszt KEREKPAR bicikli007zoldkero nyiregyhaza tokaj teszt KEREKPAR bicikli008zoldkero nyiregyhaza tokaj teszt KEREKPAR bicikli010zoldkero nyiregyhaza tokaj teszt KEREKPAR bicikli011

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280