Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 17:13

A jövő: digitális tudás - A nyírbátori református általános iskola tanterem-avatója

  • Közzétéve Helyi hírek

A napokban adták át a nyírbátori új Digitális tudás termét. A legmodernebb oktatási eszközökkel felszerelt tanterem ezután rengeteg lehetőséget kínál az iskola diákjainak.

BS 211Az átadó ünnepséget megtisztelte jelenlétével és a szalagot átvágta Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő

Az intézmény 2016 júniusában sikeres pályázatot nyert a LEGO Manufacturing Kft-től, amelynek keretében 16 darab laptopot kapott. „Az üzem lendületet adott iskolánknak, tovább gondoltuk és saját forrásból még további 14 gépet vásároltunk - tudtuk meg Trefánné Bagdi Gizellától, az intézmény egykori vezetőjétől. - Továbbá egyedi bútorzattal, digitális táblával egészítettük ki a tanterem berendezését, amelyet teljesen fel is újítottunk, összesen 8 millió forintot költöttünk a beruházásra. Szeretnénk diákjainknak minél több lehetőséget adni ahhoz, hogy tudásukat bővítsék, s ehhez a legmodernebb technikai eszközök nyújtsanak nekik segítséget."

BS 143

Merjetek nagyot álmodni és merjetek kreatívan, játszva tanulni - szólította meg Világosi Gábor, a város egykori diákja, a LEGO tervezési igazgatója az iskola diákjait. -„A LEGO Csoport partner ebben is támogatást ad ahhoz, hogy az építőkocka hiányzó elemeit hozzátéve segítse a gyerekek fejlődését" - zárta gondolatát az igazgató.

BS 235A tantermet megáldotta Fazekas Ferenc nagytiszteletű úr

A diákok 21. századi környezetben és eszközökkel gyarapíthatják tudásukat és informatikai műveltségüket az új tanteremben.

Pótor Melinda

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280