Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 11, 23:09

Kidőlt fák és avartűz miatt riasztották a tűzoltókat megyeszerte

  • Közzétéve Helyi hírek

Több helyen a szél miatt kidőlt, vagy megdőlt fák eltávolításához kérték csütörtökön a tűzoltók segítségét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

20130623 ketszaznal is tobb riasztas a vihar miatt 1371976392illusztráció!

Kisvárdán, a Temesvár utcában lazult meg két nagyméretű tuja gyökérzete és egy épületet, valamint a gyalogos forgalmat veszélyeztette a délelőtti órákban. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Nyíregyházán, a Vécsey közben borított ki a szél egy nyolcméteres fát, míg szintén a szabolcsi megyeszékhelyen, a Korányi Frigyes utcában egy kettéhasadt fa eltávolítása adott feladatot a tűzoltóknak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.


Kigyulladt egy személygépkocsi motortere csütörtökön délután Újfehértón, a Bocskai utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.


Két helyen is a száraz aljnövényzet kapott lángra csütörtök délután Nyírmihálydiban, így a Rózsa Ferenc és kisebb területen a Vasút utcákban. A szakolyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Hasonló eseménynél kellett Nyírcsászáriban, a Kátai úton, valamint Tiszarádon, a Petőfi utcában beavatkozniuk a tűzoltóegységeknek. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. 


Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700