Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 26, 19:57

Kárenyhítés a viharok után - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Egy közintézmény liftaknájában a nagy mennyiségű csapadékvíz gyűlt össze hétfőn reggel Fényeslitkén, a Petőfi utcában.

faag

A kisvárdai hivatásos tűzoltók motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.


Egy nagyméretű faág gázvezetékre hasadt hétfőn délelőtt Nyíregyházán, a Simai úton. A faágat a nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el, a gázvezeték nem sérült. 


Körbekerített hulladéktároló gyulladt ki hétfőn este Nyíregyháza külterületén, az Ilona tanyán. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.


Leszakadt nagyfeszültségű vezeték miatt gyulladt ki az aljnövényzet hétfőn este Nyírkarászon, a Levelesi úton. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig, majd a kiszakaszolást követően oltották el a lángokat. A helyreállítás idején közel hatszáz fogyasztási helyen szünetelt a szolgáltatás. 


Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Mátészalkán, a Jármi és Ipari utak kereszteződésében. A balesetben hárman sérültek meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. 


Egy személygépkocsi és két robogó ütközött össze hétfőn délután Nyíregyházán, a Törzs utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították. 


Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280