Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 21:39

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Vásárosnaményban - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Vásárosnaményban a Munkácsy utcában hétfőn. A járműben két ember utazott, akik sérülést nem szenvedtek.

gergelyiugornya 1fotó ©Pusztai Sándor/szon.hu

A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el.


Az úttestre dőlt egy fa a 41-es számú főúton hétfőn, amelyet a baktalórántházi hivatásos tűzoltók távolítottak el motoros láncfűrész segítségével.


A korom izzott egy családi ház kéményében Nyírbátorban a Rákóczi Ferenc utcában hétfő délelőtt. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a parázsló részeket eltávolították és az izzást megszüntették. Személyi sérülés nem történt.


Nyíregyházán a Pazonyi úton gázórának tolatott egy kisbusz, amely gázszivárgást okozott. A szolgáltató kiérkezéséig a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították. Személyi sérülés nem történt.


Mérken, a Hunyadi utcában egy lakóház előtt elhelyezett gázvezeték nyomáscsökkentő dobozának ütközött egy személygépjármű és a gázcsonkot eltörte. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók kiér

kezése előtt egy szabadnapos tűzoltó kiemelte a járműből annak vezetőjét, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A sérült gázcsonkból ömlött a gáz, amelyet a beavatkozók biztosítottak a szolgáltató kiérkezéséig, majd áramtalanították a járművet. A szolgáltató kiérkezését követően egy munkagép segítségével a járművet a nyomáscsökkentő dobozról leemelték. A beavatkozás idejére az érintett utcát lezárták.

Dudás Szilvia tű. főhadnagy, mb. szóvivő
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280