Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 13, 10:01

Horgászversennyel kezdődik a Beregdaróci Majális

  • Közzétéve Helyi hírek

Már hagyomány Beregdarócon, hogy május köszöntését a majálist, a hónap első napját követő szombaton tartják. Idén is színes, érdekes programokkal készül a tavasz utolsó hónapjának ünneplésére Beregdaróc község és a helyi önkormányzat a falu több pontján.

bdaroc

A programok már 6.00-kor elkezdődnek a daróci horgásztónál, ahová gyermekeket és felnőtteket invitálnak horgászversenyre, majd ezzel párhuzamosan a főzőverseny is kezdetét veszi a Művelődési Ház udvarán.

Az egész napos program a sport és a hagyományápolás jegyében telik majd el, de május lévén nem maradhatnak el a gyermekprogramok sem, a Nyíregyházi Színház előadásában a Lúdas Matyi várja a kicsiket.

A délután sztárvendége Nótár Mery lesz, majd a színházi előadást követően a helyi, és a beregdédai előadók, valamint a Hang-Szín tanoda növendékei lépnek majd fel.

A színpadi programokkal párhuzamosan a foci kedvelőit várják a Beregdaróc-Tiszakóród bajnoki labdarúgó mérkőzésre a község futballpályáján 17.00-kor. Előtte ifi 15.00-kor.

A Nyír1 Like Tánciskola bemutatója után a Karmapirin együttes adja majd meg az alaphangulatot a koncert után 20.00-kor kezdődő szabadtéri Retro Discóra (kifulladásig).

13083119daroc

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280