Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 17, 7:19

Tarpai szépség fejére került a korona

  • Közzétéve Helyi hírek

Hulladékból készített ruhát magának az idei Miss Éden első helyezettje.

tarpa2fotók:Miss Éden Hungary

Újabb sikert könyvelhetett el Peka Mercédesz Viktória: a 19 éves tarpai lány fejére került a Miss Éden Nemzetközi Környezetvédelmi Szépségverseny győztesének járó korona. A megmérettetés különlegessége, hogy az induló szépségek a bikinis és estélyi ruhás fordulók mellett saját, újrahasznosított hulladékból készült ruhakölteményeikben is kifutóra léptek.

A Miss Éden szépségversenyek egyik célja az, hogy a szervezők és a lányok ráirányítsák a figyelmet a környezetvédelem és a környezettudatos magatartás fontosságára. Ezért hívták életre a hulladékruhás versenyszámot is.

tarpa1

– Sokat gondolkodtam, hogy milyen anyagot válasszak. Szempont volt a tartósság, hogy jól megmunkálható és kényelmes is legyen, ezért döntöttem végül a buborékfólia mellett. Keresgéltem ugyan a neten, de nem találtam megfelelő mintát, ezért végül magam terveztem meg.

Egy térdig érő, kivágott hátú, pántos ruhát készítettem – édesanyám segítségével –, amit piros, műanyag rózsákkal dobtam fel – mesélte Mercédesz, aki nem akart hinni a fülének, amikor az eredményhirdetésen az első helyezettet szólítva az ő nevét mondta a zsűri.

tarpa3

A fiatal szépséget jól ismerik már olvasóink, hiszen az országos Tündérszépek 2020 megmérettetésen megyei indulóként bejutott a regionális fordulóba.

Mercédesz karrierje jól alakul, hamarosan újra kifutóra lép, izgatottan készül a Miss AMTS szépségversenyre, áprilisban pedig ismét hulladékruhákban mutatkozik be a nagyközönség előtt.

szon.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280