Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 21, 20:59

Rablással végződött a rontáslevétel

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 26 éves nyírmadai férfi ellen.

rontas

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. szeptember 8-án megismerkedett egy 39 éves nyíregyházi férfival, akivel másnap a lakásában találkoztak. A gyanúsított közölte a sértettel, hogy rontás van rajta, amit segít levenni róla, ha megiszik egy általa bekevert italt. A sértett a folyadék elfogyasztását követően öntudatlan állapotba került és csak másnap délután tért magához. Akkor vette észre, hogy a nyakából hiányzik az arany nyaklánca, a lakásából pedig az övtáskája, a mobiltelefonja, és a laptopja.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének nyomozói a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit 2016. szeptember 23-án Nyíregyházán elfogták, a rendőrőrsre előállítottak, és gyanúsítottként kihallgattak.

A férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280