Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 3, 19:53

Körözték a kisvarsányi férfit - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2022. szeptember 17-én Nyíregyházán a vasútállomáson fogtak el egy körözés alatt álló kisvarsányi lakost.

0 szabolcspolice szonda

A férfi ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai 2022. szeptember 17-én elfogtak egy 36 éves kemecsei lakost. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai Demecserben ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő járművezetőt 2022. szeptember 11-én. A rendőrök megállapították, hogy a 30 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért a rendőrőrsre előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280