Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 19, 9:35

Közúti kontroll Vásárosnamény környékén

  • Közzétéve Kék hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság állományával közösen hajtottak végre fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést 2017. november 26-án és 27-én.

kontroll bereg

Az ellenőrzés elsősorban az ittas járművezetők közúti forgalomból történő kiszűrésére és a közlekedési balesetek megelőzésére irányult.  A rendőrök minden intézkedés alá vont járművezetővel szemben, „Finn-módszeres” ellenőrzés keretében ittasság-ellenőrzést végeztek. Az ellenőrzést a 41-es főút Vásárosnaményba vezető szakaszán, valamint Pusztadobos, Ilk és Gemzse településeken végezték az egyenruhások.          

A rendőrök 520 járművezetőt ellenőriztek, közülük egy gépkocsivezető ittasnak bizonyult, részére a rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki.  

Kisebb súlyú szabálysértések elkövetése miatt a rendőrök egy esetben figyelmeztetést, három esetben helyszíni, öt járművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

A közlekedési baleseteket előidéző okok között az ittas járművezetés kiemelt veszélyforrás, ezért a közlekedők a rendőrkapitányság illetékességi területén a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre. Aki ittas állapotban vezet a saját, és a többi közlekedő életét, testi épségét is kockáztatja. 

A balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt tartózkodjanak az alkohol fogyasztásától! Ne feledjék, az ittas vezetés baleseti kockázata kimagasló!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280