Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 19, 9:35

Ez több volt mint becsületes, tisztes helytállás!

  • Közzétéve Sport hírek

Tinilányok sikítozták, a rocker ifjak brummogása mellett anno a Piramis koncerteken a banda örökbecsű nótájának refrénjét: „A becsület ennél mégis többet ér”!

fgy

Ami tökéletesen rímel a szatmári egylet jelen helyzetére. A fehérgyarmati futballcsapatnak nem maradt más, mint a tisztességes befejezés: bármi történjék a hátralévő fordulókban a sereghajtó – amatőr licenc híján – biztosan búcsúzik az idény végén a megye egyes bajnokágtól. De legalább egyenes derékkal teszik: a vasárnapi mérkőzésen – talán az idény legnagyobb meglepetését – szolgáltatva legyűrték a tabellán második Nagyecsedet (2-1).

– A meccs előtt az hangzott el, hogy küzdjünk a becsültünkért, hozzuk ki a legtöbbet a meccsből – árulta el a szabolcsfociinfo.hu-nak Szász Máté, a gyarmatiak tizenhét esztendős hátvédje, aki társaival a hős várvédőket idézve verte vissza a megújuló ecsedi rohamokat. – Amikor Szabó Tomi megszerezte a vezetést az első félidő vége felé, akkor szerintem már mindenki agyában átfutott, hogy többre is képesek lehetünk, mint a tisztes helytállás. Pláne, hogy a szünet után hamar berúgtuk a másodikat, aztán, persze, bőven volt dolgunk, talán most fáradtam el legjobban, mióta a „nagyok” között játszom.

Másfél éve kerültem fel a felnőttcsapathoz, tavasszal rendszeren játszom: nem tudom, mit hoz a jövő, szeretném, ha lenne ebből a gyarmati csapatból valami…

szabolcsfociinfo.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280