Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 6, 7:35

Díjtalan belépéssel várják a szurkolókat Fehérgyarmaton az évad utolsó hazai mérkőzésére

  • Közzétéve Sport hírek

MEGNYÍLIK A NÉZŐTÉR, díjtalan lesz a belépés  a Enjoy Robotics Fehérgyarmati VSE-Bőcs KSC, a 2020-2021-es bajnoki szezon utolsó hazai kézilabda mérkőzésére!

fgy kezi

Helyszín: Városi Sportcsarnok Fehérgyarmat Iskola köz 2, időpont: 2021. május 15. szombat 18:00 

A 194/2021 (IV.26.) Kormányrendelet értelmében 2021. május 1-től a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők számára ismét látogathatók a sportesemények, így a kézilabda-mérkőzések is. Ezen járványügyi enyhítések lehetőséget nyújtanak arra, hogy bajnoki mérkőzésünket már nézők előtt tudjuk megrendezni.

A mérkőzésen való részvétel alapvető feltétele a védettségi igazolvány (védettséget hivatalosan igazoló plasztikkártya), a belépésre oltást igazoló egyéb dokumentum nem elegendő. A védettségi igazolvány kizárólag személyazonosság igazolására alkalmas fényképes hatósági igazolvánnyal együtt (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély) érvényes. Védett személy felügyelete alatt álló 18. életévét be nem töltött személy életkorát személyi igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával köteles igazolnia.

A sportcsarnokba való belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrzik a védettségi igazolvány meglétét valamint a szurkolóink felügyelete alatt álló 18. életévét be nem töltött személy életkorát. Kötelesek annak a nézőnek a belépését megtagadni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a fentieknek megfelelően nem igazolja.

Arra kérünk mindenkit, hogy a sportcsarnokba való belépés előtti sorban állásnál továbbra is figyeljenek a másfél méteres távolság betartására, készítsék elő a beléptetéshez szükséges igazolványokat.

A beléptetés következő fázisaként érintés nélküli lázmérővel testhőmérséklet mérés történik, valamint kötelező a kézfertőtlenítő használata is. 37,5 Celsius fok feletti testhőmérséklet esetén a belépés nem engedélyezett.

Az ülőhelyek elfoglalása a mérkőzésre való érkezés sorrendjében történik.

A nézőtér első 2 sora maradjon üresen, a nézők a 3. sortól töltsék fel a helyeket. Továbbá kérjük, hogy az ülőhelyek között a 1,5 méteres távolságot tartsák.

Kapunyitás 16:30 A korábbiaktól eltérő beléptetés miatt megkérjük szurkolóinkat, hogy türelmükkel és a járványügyi előírások betartásával segítse egyesületünket a mérkőzés zavartalan megrendezésében.

Hajrá Fehérgyarmat!

Fehérgyarmati VSE

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280