Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 6, 17:02

Esélylatolgató Papsitól, a Sz-Sz-B. megyei I. osztályú  csapatok hétvégi találkozói (28. forduló) előtt:

  • Közzétéve Sport hírek

Hát kérem szépen, egyértelműen itt a finise, a véghajrája, ennek a „vírusverte” bajnoki évadnak, aminek már megvan a bajnoka, s egy biztos búcsúzója a megyei I. osztályban, s a hátralévő három forduló azzal kapcsolatban rejt még izgalmakat, hogy sikerül-e a veretlen bajnoki cím a Tarpának, melyik két csapat lesz a további búcsúzó, illetve a csapatok bajnoki tabellán elfoglalt pozíciójában, történnek-e még jelentősebb mértékű változások…

0

Nézők előtt játszhatnak a csapatok, /védettségi igazolvány szükséges a helyszínen/ s jómagam és Zsolti Barátom, a „Szabolcsfociinfo” oldalán, szombaton és vasárnap is egy-egy élő online közvetítéssel jelentkezünk, két nagyon nívósnak tűnő találkozóval, a hétvége focikínálatából !

2021. 05. 15. /szombat/ 17 órától:

Kemecse SE – Tarpa SC

A gondolatban már „ezerrel” az osztályozó körül járó bajnokcsapatunk, a Tarpa, a kiesés ellen küzdő Kemecséhez látogat. Misa Bácsi sok fiatalnak játéklehetőséget biztosított már az elmúlt hétvégén Újfehértón is, s egy egészen kiváló kis meccsen, (amit reményeim szerint sokan láttak Önök közül is online közvetítésünkben !) egy picit „Fortunával is szerződést kötve”, de megőrizték végül veretlenségüket, egy Amatőr Kupa Döntő fáradalmaival a lábakban és a fejekben.

1 kemecse

Le a kalappal az Újfehértóiak előtt, amilyen körítést biztosítottak a BAJNOK fogadásának, mindamellett, hogy a másfél óra alatt, alaposan „megkínlasztották” Vajda Artúrékat. Kétségem sincs afelől, hogy sok fiatal fog most is bizonyítási lehetőséget kapni a vendégcsapatban, de nagyon komolyan fogják venni ezt a találkozót is Gál Ricsiék, s az is biztos, hogy Hokk Béla és Resán Attila is rendkívül lelkiismeretesen fel fogja készíteni bent maradásért küzdő csapatát a listavezető ellen, s Madzin Pistáék is igyekeznek majd magukból a „száz százalékot kisajtolni”, s szombat este hét óra tájra kiderül majd, hogy ez mire lehet esetükben elegendő………………………….  

Nyírgyulaj KSE - Austria-Juice Vásárosnamény

Madalina Gyuri Bátyánk csapata, nagyot harcolt az Ibrány ellen, s végül gól nélküli döntetlennel zártak, amit egy megbecsülendő eredményként, és tisztességes helytállásként értékeltek a Beregben.

2 nyírgyulaj

Egy fikarcnyival sem könnyebb „küldetés” vár rájuk a hétvégén, a bajnoki „finisre” egyre jobb formába lendülő Nyírgyulaj otthonában, ahol Lukács Tibi fiai számára, saját eredményes szereplésük mellett, minden bizonnyal inspirálólag hathat, az élvonalban szereplő futsal csapatuk kiváló eredménysora is, az utóbbi hetekben. Remek, rutinos védők alkotják a Beregiek hátsó alakzatát, ugyanakkor félelmetesen gólerős, s mindemellett nagy tapasztalattal bíró támadószekció áll rendelkezésére a Nyírgyulajnak. A mérkőzés végkimenetele szempontjából, kiemelten meghatározó lehet, ezen alakzatok párharcának eredményessége, netán eredménytelensége  a találkozón…………………..

Ibrány SE - Mátészalkai MTK

A Mátészalka visszatalált a „győzelem útjára”, mi több ezt kifejezetten tetszetős futballal nyomatékosította az utóbbi mérkőzésein. Biztos vagyok abban, hogy bátor futballt próbálnak majd Ibrányban is játszani Szántó Zoliék, ami nélkül egyébként nem is valószínű hogy boldogulhatnának, az otthonában egészen félelmetes mutatókkal bíró Ibrány játékterén.

3 ibrány

A megyei I. osztály legtöbbet futó együttesei közé tartozik mindkét csapat, azt hiszem már maga ez a tény is garantálja, hogy nem fognak csalódni a mérkőzésben mindazok, akik kilátogatnak majd a találkozóra. Kemény, férfias küzdelem lesz majd, nagy irammal, látványos támadásokkal megspékelve, ezt nyugodt szívvel ki merem jelenteni előre, a mérkőzés kapcsán. Azokon az apró nüanszokon pedig, amelyek a találkozó végkimenetele szempontjából sorsdöntőek lehetnek, had törje csak addig a fejét Kiss Tomi meg Botos Piri.  Egyrészt ez természetesen az Ő dolguk, másrészt pedig, ez külön sava-borsa lehet majd a meccsnek !

Nyírmeggyes SK – Nagyhalászi SE  

Hatalmas küzdelemben maradt alul az elmúlt hétvégén a Nyírmeggyes Balkányban, s legalább ekkora mértékű küzdelemben hajtott végre „veretes” bravúrt a Nagyhalászi csapat, a Nagyecsed ellenében. Rendkívül érdekes összecsapást sejtet ez a másfél óra, mivel némileg különböző stílusú csapatok mérkőznek itt majd egymással meg, ami talán még „fűszeresebbé” teheti a találkozójukat.

4 nyírmeggyes

Körmös Mikiék nem egyszer bizonyították már, hogy ha jó napot fognak ki, bárkinek képesek méltó ellenfelei lenni az osztályban, de a Nagyhalászról is jól tudják a mezőnyben, hogy ellenük, soha nem mehet senki sem biztosra. Kívánom, hogy ennek a másfél órának, legyenek igazi nyertesei, a meccsre kilátogató szurkolók, de egészen biztos, hogy ennek érdekében, ez a két pályán lévő csapat, el is fog tőle telhetően, mindent követni…………………

Csenger FC – Balkányi SE

Két csapat, amelyek roppant fontos mérkőzéseken diadalmaskodtak egymás után az utóbbi hetekben, két csapat, amelyek gyakorlatilag most már megnyugodva, kizárólag a foci élvezetére, a játék szépségére koncentrálva futhat neki az utolsó három forduló mérkőzéseinek, (bár a Balkánynak még pótlandó meccse is van) két csapat, ahol a rutinos Mesterek, akár már merészebb taktikai húzásokat is bedobhatnak a hátralévő meccseken.

5 csenger

Minden adott ahhoz szombaton, hogy közönségszórakoztató, színvonalas kis meccs legyen, hétközben szerdán, nagyon elkapták a fonalat Osiék és Nagy Dávidék is, kifejezetten kíváncsian várom jómagam is, hogy mire fognak egymás ellen menni. Egyben száz százalékosan biztos vagyok: ha lesz hazai tizenegyes, (s ha pályán lesz) akkor úgy fogják hívni a hazai büntetőt rúgó játékost, hogy Osváth Sándor…………………………. 

Nagyecsed RSE – Újfehértó SE

Az egészen kitűnő hétvégi meccskínálatból, nálam a forduló derbije címet, most ez a találkozó viszi, hiszen ez a meccs, az ezüstérem szempontjából, óriási jelentőséggel bír, amiről korántsem mondtak le még Zámbó Krisztiánék sem, s egyértelműen egy hőn óhajtott célkitűzés Petics Gyuriék számára is !

6 nagyecsed

Homan Ricsi keretében, lényegesen több, jelentősebb rutinnal rendelkező játékos van, akik még mindig meghatározó egyéniségei Szabolcs-Szatmár Bereg Megye labdarúgásának, míg Piskóti Zsolti keze alatt pedig, alighanem a jövő nagy „nemzedéke” formálódik, akik azonban máris számtalan sikerélményt nyújtó meccsen edződhettek, s ami a legfontosabb, hogy a sikerélményekre, mindkét fél részéről, változatlanul ki vannak éhezve……… Hiszem, hogy egyik csapat sem ikszre fog játszani, mindkét fél maximálisan a győzelemre fog koncentrálni, s ebből egy egészen jó kis mérkőzés is kikerekedhet. S van egy jó hírem, minderről személyesen, nem csak a találkozóra kilátogató, várhatóan szép számú közönség győződhet majd meg, hanem adott lesz erre a lehetőség mindenki számára, mivel a meccset szombaton, 17 órai kezdettel, élőben fogjuk online közvetíteni Bodnár Zsolti Barátommal, a „Szabolcsfociinfo”    facebook oldalán. Higgyék el, érdemes lesz velünk tartani!

foci1

2021. 05. 16. /vasárnap/ 17 órától:

Gyulaháza KSE – Fehérgyarmat SC

Egy megyei I. osztálytól gyakorlatilag már elbúcsúzott, a becsületéért küzdő Fehérgyarmat fog pályára lépni Gyulaházán, annak a csapatnak az otthonában, amely együttes, bravúros győzelmet aratott az elmúlt hétvégén Baktalórántházán, amely siker, további éltető reménysugarat jelent számukra, a bentmaradásért vívott küzdelmüket illetően.

7 gyulaháza

Ha valaki, hát Bardi Gabi maximálisan tisztában van azzal, hogy egyetlen dolgot nem tehet egy pillanatig sem a csapata, mégpedig, hogy könnyen vegye ezt a mérkőzést, a Fehérgyarmatiak pedig, alapvetően most már nincsenek „ a nagy tét miatt túlpresszionizált állapotban”, valahol, akár nyugodtabban is futballozhatnak…….. Én most is csak egyetlen dolgot tudok hangsúlyozni: mindenki felemelt fejjel tudjon majd a pályáról lejönni, a hármas sípszót követően ! S milyen érdekes a sors………….Ugyanitt, a megyei I. osztály két legjobb ifjúsági csapata, a bajnoki cím szempontjából sorsdöntő fontosságú találkozót fog egymással vívni…

Mándok VSE - Baktalórántháza VSE

Mindkét csapat, két egymást követő, fájdalmas vereség után fog vasárnap délután pályára lépni, s hiszem, hogy mindkét együttesnél abban bíznak, hogy a lejátszott másfél óra után, Ők lehetnek majd a boldogabbak…

8 mándok

Úgy érzem, ez most egy kicsit olyan meccs, ahol alapvetően a döntetlen sem lenne igazából teljes „katasztrófa” egyik fél számára sem, de talán annyira túlzottan az iksz, mégsem hozna felhőtlen boldogságot az életükbe…….A győzelem azonban, azt gondolom, nagyon ki tudná a redőket simítani Dancs Attila és Borza Laci Barátaim homlokán egyaránt………….Fiaiktól egy dolgot egészen biztosan mindketten kérnek majd, a taktikai tanácsaik megfogadása és betartása mellett: vigyék ki erre a másfél órára, szívüket-lelküket a pályára ! Nem tudom elképzelni, hogy ez a találkozó ne férfias küzdelmet hozzon, s az lehet a sorsdöntő a meccs végkimenetele szempontjából, hogy a játék minőségi elemeit tekintve, melyik csapat fog tudni jobban produkálni…

A fotók, Zsoltinak, Évának, és mindazon Hölgyeknek és Uraknak köszönhetőek, akiket Zsolti még be szokott a fotózásba vonni a mérkőzések folyamán !!!!!!!!!!

Védettségi igazolvány a zsebbe, s irány újból a meccsre!  Jómagam, és Bodnár Zsolti Barátom tehát, most is jelen leszünk a pálya szélén, s 2021. május 15.-én 17 órától a Nagyecsed – Újfehértó megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzést közvetítjük, 2021. május 16.-án pedig 17 órától, egy várhatóan kiváló megyei II. osztályú rangadót, a Kállósemjén – Kótaj mérkőzést fogjuk közvetíteni, a „Szabolcsfociinfo” facebook oldalán !

foci2

Szombaton, a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a második helyezést nagymértékben befolyásoló rangadót, vasárnap pedig a Pannónia ZRT. megyei II. osztályú csoport rangadóját, a csoportban a bajnoki cím sorsát döntő mértékben befolyásoló találkozót tekinthetik tehát meg velünk együtt, élőben ! Köszönet mindezért a Nagyecsedi, és a Kállósemjéni Sport Egyesületnek, és Resán Attilának, a Szabolcsfociinfo tulajdonosának !

Azért továbbra is nagyon körültekintően vigyázzanak Magukra, s Egymásra ! Hajrá Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Labdarúgása ! HAJRÁ MAGYARORSZÁG ! PUSZTULJ VÍRUS AZ ÉLETÜNKBŐL !!!!!!!!!!!!!!!!!! Aki teheti oltassa be magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Védjük saját, és szeretteink életét !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Papp Attila /PAPSI/

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280