Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 6:42

Bartha Balázs ott lesz az U19-es válogatottban Hollandiában

Bartha Balázs, a szatmári térség futsaljának egyik kiemelkedő tehetségének az életében, zajlanak az események.

bartha balazsFotó: Kákos Dávid/Csenger Futsal

Sokan értesülhettek arról, hogy Csengerből, Magyarország egyik legpatinásabb egyesületéhez, a Veszprémhez került Balázs, és egyáltalán nincs arról szó, hogy a kiemelkedő klubnál nem állta volna meg a helyét, de a szakemberek, és Balázs hozzátartozói, átbeszélve a dolgokat, úgy döntöttek, hogy egy ideig most had folytatódjon ez az ígéretes pályafutás közelebb az Ő szeretteihez, de továbbra is az élvonalban, a Nyírbátor csapatában.

Természetesen nem kis felelősséget jelent a fiatalember számára az, hogy az élvonalban maradásért „élet-halál” harcot vívó egyesületben kell helyt állnia, hiszen itt nagyon számítanak rá, s itt minden egyes találkozó, minden egyes perce, kiemelt jelentőséggel bír a bent maradás szempontjából, s nagyon oda kell minden egyes játékosnak tennie magát, a csapat mérkőzésein.

Nos, azt gondolom nyugodt szívvel leírható, hogy Bartha Balázs „felvette azt a bizonyos kesztyűt”, elfogadtatta magát a szakmai stábbal, és a csapattársakkal, s egyre inkább beilleszkedik a csapatba.

Nagyon örült annak, hogy egykori Csengeri csapattársa, akivel együtt bontakozott ki a pályafutásuk, Csorvási Ádám is csapattársa lett Nyírbátorban. Az Őt rajongásig szerető családtagjai mellett, természetesen a Csengeri, Nyírbátori, és a megyei fociszimpatizánsok is nagyon sokan szorítanak csapata mellett, Balázs sikeres szerepléséért, bízva abban, hogy mind a Nyírbátori csapat, mind Bartha Balázs, sikerrel megállja a helyét a tavaszi szezonban.

S emellett, nagy öröm sokak számára az is, hogy Balázsra, folyamatosan számítanak az U19-es válogatott kereténél, s most Hollandiába fog repülni a válogatottal, ahol egy óriási kihívás elé néz az EB selejtezőben a válogatott, s természetesen Bartha Balázs is ! Szorítunk értetek innen Szatmárból is, Hajrá Magyarország, Hajrá Balázs !

Papp Attila /Papsi/ 

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280