Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 15:36

XI. Bicskei Bertalan Emléktorna, Vásárosnamény

  • Közzétéve Sport hírek

„Győzelemmel tisztelegtek az 1984-es IFI EB győztes Magyar Válogatott tagjai Mesterük, Bicskei Bertalan emléke előtt”

XI BICSKEI BERTALAN EMLÉKTORNA VÁSÁROSNAMÉNY 20230624 EAC0716

XI. alkalommal került megrendezésre Vásárosnaményban a „BICSKEI EMLÉKTORNA” az elmúlt hétvégén. A „Bereg szívében” ezúttal is nagy szeretettel fogadták a Magyar labdarúgás egyik páratlan sikerének a legendás hőseit, akik gyakorlatilag egy híján négy évtizede, folyamatosan tartják egymással a kapcsolatot, s miután szeretett és tisztelt edzőjük elhunyt, azt követően rendszeresen tisztelegnek az emléke előtt, aminek azt a módját választották, ami Bicskei Bertalannak is az élete volt, a labdarúgást.

Krizán Sándor aki kezdettől fogva a fő szervezője ennek az eseménynek, gyakorlatilag ezúttal is egy fél éves munkát tett abba bele, hogy Berci bácsi emlékéhez méltó legyen ez az esemény. S vannak rendszeresen olyanok akik önzetlenül támogatják a rendezvényt, s az elsők között kell rögzíteni Vásárosnamény városát, Filep Sándor Polgármester Úr hathatós koordinátori segítségével, hiszen a Bereg fővárosa, már több mint egy évtizede annak, hogy szívélyes, remek házigazdája a tornának.

A mérkőzéseken, nem csak egymással, de a perzselő, már-már fojtó hőséggel is meg kellett küzdeniük, s dícséretére legyen mondva, a már nem éppen tinédzser korosztályba tartozó játékosoknak, hogy a „hőgutás” időjárási viszonyok mellett is, fantasztikusan küzdöttek a mérkőzéseken, s izgalmas, kemény, hajtós, jó kis meccseket játszottak.

Most első alkalommal, Nemcsák Károly vezetésével, a Színészválogatottat is sikerült lecsábítania Krizán Sanyinak. A „HUNOR” Szálloda éttermi részében lebonyolított ünnepélyes eredményhirdetésen, még egy meglepetés film is levetítésre került, amelyet kifejezetten erre az alkalomra készítettek el Krizán Sándor ismerősei, s amely film, bizony könnyeket csalt nagyon sok szempárba………………  S Filep Sándor Polgármester Úr is kiemelte, hogy mindent megtesznek a folytatásért, hiszen jövőre éppen 40 esztendeje lesz az ifi válogatott diadalának, ami még inkább emeli az esemény nívóját !   

  A végeredmény, a következőképpen alakult:

  1. IFI EB ’84 GYŐZTES MAGYAR VÁLOGATOTT
  2. BEREGI ÖREGFIÚK VÁLOGATOTT
  3. SZÍNÉSZ VÁLOGATOTT
  4. ÚJSÁGÍRÓ VÁLOGATOTT

A Torna Gólkirálya: Danku Attila /Beregi Öregfiúk Válogatott/ 4 góllal.

A Torna Legjobb Kapusa: Szekeres Gábor /Színész Válogatott/

A Torna Legjobb Mezőnyjátékosa: Kovács Kálmán /Ifi EB ’84 Győztes Magyar Válogatott/

A Torna Leglelkesebb Játékosa: Selmeczi Krisztián /Újságíró Válogatott/

Papp Attila   

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280