Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Amatőr színjátszók randevúja Mátészalkán

  • Közzétéve Kultúra

Az amatőr színjátszás fontos szerepet tölt be Mátészalka kulturális életében. Ezen tevékenység eredményeire építve számos programot hívtunk már életre, s mind között talán a legfontosabb az Amatőr Színjátszó Találkozó, amit 19. alkalommal rendezünk meg július 16-17-én a Mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színházban a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. 

Szinjatszo Talalkozo2021 bovitett1

A mára már hagyománnyá vált program célja, hogy a csoportok bemutatkozási és megmérettetési lehetőséget kapjanak, és természetesen az, hogy játékukkal szórakoztassák Mátészalka és a térség színházkedvelő közönségét. Kedves ismerősként üdvözölhetjük a Kuckó Művésztanya Utcaszínházat és a Komédiás Színkört, új fellépőként köszönthetjük az Antré Színkört, valamint a Csaholyi Kompániát.

A kétnapos találkozó programját pénteken a Talán Teátrum zenés örömjátéka, szombat este pedig Pápai Erika Jászai Mari-díjas színésznő önálló estje zárja Hangok és szavak címmel. A lelkes csepűrágókat szakértő zsűri segíti majd, valamint a csoportok szakmai műhelyfoglalkozásokon vesznek részt, ami szintén fejlődésüket segíti. Rendezvényünkön a színház mellé a képzőművészet is bekukucskál, hiszen megtekinthető lesz Czine Árpád fotókiállítása, melynek darabjai a Gondolat Kamaraszínház korábbi előadásainak szép pillanatait örökíti meg és teszi közkinccsé az utókor számára.

Nagy szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt!

A rendezvény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Zsoldos Judit, Mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház

Szinjatszo Talalkozo2021 bovitet

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280