Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Oct 15, 22:06

Vásárosnaményi festők sikere Monte Carlo-ban az Artexpo Gallery kiállításán

  • Közzétéve Kultúra

A Monte Carloban 2017 októberében az Artexpo Gallery szervezésében megrendezett kiállításon Dóbus Dorka és édesapja Dóbus György festményeikkel az Oscar Del' Arte megtisztelő elismerésben részesültek. 

dobus 1fotó©Dóbus Emőke

Az évente Monte Carloban megrendezésre kerülő kiállításon Dorka és György már többször is részt vett, de az idei volt az első alkalom hogy festményeikért megkapták az Oscar Del' Arte elismerést.

Sajnos nem volt lehetőségünk kiutazni az október 14-én megrendezésre kerülő díjátadóra - mondta el Dóbus György - köszönjük a szervezőknek, hogy a díjakat eljuttatták hozzánk.

dobus 3

Dorka és az én általam alkotott festményeket egyre több helyre, egyre több tárlatba várják szerte Európában és a világban. Art stílusú művészetet bemutató tárlatokon a világ több pontján kiállításra kerültek már a képeink, ezek közül fontos volt számunkra New York, Párizsban a Louvre, London és Barcelona, ahol a Salvador Dali fia által megrendezett kiállításon vehettünk részt. Januárban újra Londonba várják a képeinket egy hosszabb távú kiállításra, de mellette jelen leszünk festményeinkkel Velencében és más olasz városokban is.

dobus 2

Örülök a saját sikereimnek, de még nagyobb örömmel tölt el Dorka lányom a festészet területén elért sikere. - mondta el Dóbus György