Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 17:13

Péntek délelőtti séta a város szívében, keserűséggel az én szívemben

Napfényes szép délelőtt van, gondoltam tologatom a babakocsiban kicsit Annát. Sétáltunk egyet a városban majd leültünk egy kicsit a parkban a régi bank előtt.

szipuzas n

A szomszéd padon 4 iskolás korú kissrác ült, látszott rajtuk hogy halmozottan hátrányos helyzetű családból származnak. Az egyikük arca előtt zacskó... benne valami folyadék, gondolom nem így hozott vizet magának otthonról, a másik egy dezodoros doboz félét szívogatott. Közben állandóan járt a szemük hogy nem e látja őket valaki, miközben a "cuccot" körbeadták de az én jelenlétem a kislánnyal láthatóan nem zavarta őket.

Miután azonban észrevették, hogy szúrós szemmel folyamatosan őket nézem, lassan felkerekedtek és odébb ültek pár méterrel, eszközeiket a bokorban hátrahagyva. Még szerencse hogy Anna csak egy éves múlt és így nincsenek kérdései arról, hogy mit csinálnak a fiúk, illetve miért nem szól rájuk senki és miért nem az iskolában vannak, miért nem figyel a parkra senki?

Gondoltam rá, hogy esetleg bejelentem az esetet de inkább hagytam a dolgot. Az ő döntésük ha az ilyen szerektől akarnak meghalni, azt csak remélni merem, hogy beállva nem támadnak meg senkit.

Továbbsétálva volt még szerencsénk látni már-már pornográf módon egymásba gabalyodott iskolás korú párokat, valamint szinte minden gyerekjátékban ült hintázott egy egy lógós "gyerek", fiúk lányok vegyesen. Bár ki van írva hogy 12 éven aluliaknak de szerintem nem is tudnak olvasni.

Tanulságos péntek délelőtt volt a város szívében, keserűséggel az én szívemben.

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280