Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 11:18

Péter Juli: Megszületett a 3. UNOKÁNK!

2016. december 11-én hajnalban megszületett 3. unokánk: ifj. PÉTER LEVENTE. A Karácsonyi Advent 3. gyertyagyújtásakor úgy gondolta, Ő eddig várakozott, és most már vágyik a fényre. Ha valamikor a kis unokánk elolvassa a Nagyi örömteli írását, hadd tudja meg születésének a részleteit!

peterjuli1

2016. december 11-én éjszaka 2-kor született, s a Mamák, Papák a technika jóvoltából 2 óra 8 perckor már láthatták!

A téli  hónap ellenére vakítóan, gyönyörűen sütött  a Nap. Mosolyogva szórta sugarait a Földre, szinte cirógatta  a Kicsi arcát is a kórház ablakán keresztül. A család délután már ment is látogatóba. A Kórház szigorú előírása alapján, csak üvegen keresztül láthattuk. Mi megcsodáltuk, hogy milyen gyönyörű, formás, aranyos, szép! Azonnal megállapítottuk, hogy teljesen az Anyucijára és az Apucijára hasonlít.

Természetesen, később, Én "felfedezem "majd, hogy mennyire hasonlít  hozzám...
A gyors telefonok, fotók küldése a családtagoknak, a barátoknak már megtörtént.
Anna reakciója:
- Hát fiú? Én lányt akartam !
Áron kérdése:
- Akkor nem Szilveszter a neve?
Megállapították:
- Örülünk nagyon. Egyébként mindegy, mert így is, úgy is tud majd focizni a nagy családi rangadókon.

Valami nagy-nagy nyugalom, boldogság szállt a családjainkra. Megérkezett, probléma  nélkül, akiért nagyon izgultunk. Minden Unoka születésével egyre jobban kell "fiatalodni" a nagyszülőknek, hiszen rengeteg teendő vár a Szülőkre.

Nekem szerencsém volt az Én Anyósommal. Mindenben mellettem állt. Az Anyának a Picit tisztába tenni, a szoptatást gyakorolni kell! Nekem a legnehezebb a fürdetés volt. Az első fürdetést Elvira mama csinálta, utána muszáj volt magamnak megpróbálni... 28 éves voltam, mégis Anyaként teljesen tapasztalatlan.

Sok-sok emlék jut most az eszembe, hogy mennyi sok mindent köszönhetek azoknak, akik segítettek engem ezekben az években! A második gyermekemnél, a 3.unokánk Apucijánál már könnyebben ment minden. Nem féltem úgy megfogni, nem ijedtem meg az öltöztetésénél, hiszen akkor még kis réklik voltak az újszülötteknek, hátul megkötéssel. Gyakorlottan fordítottam meg,vagy adtam a gyógyszereket, amikor szükség volt rá.

A Kisunokáink már egy új világba születtek Egy modern,  digitalizált világba. Úgy kezelik a "kütyüket", ahogyan mi már sosem fogjuk tudni. A kedvükért azonban megtanuljuk. Tudjuk, hogy melyik játékban, hányadik fokozatot értek el.Tudunk skype-olni, hogy láthassuk őket. 

Egyet viszont soha sem szabad elfelejteni. Semmilyen technika nem helyettesíti a természetet, a szabad levegőt, a fűszálakat, a fákat, a madarakat! Az igazi gyermekkor a társakról a barátokról, a játékról szól! Nem tudom, mennyire lesz ebben része a következő nemzedéknek !

Drága Kisunokánk !
Mi ,Mindnyájan azon leszünk, hogy boldog gyermekkorod legyen ! A többi majd rajtad is áll.
ISTEN HOZOTT  HOZZÁNK  DRÁGA KISUNOKÁNK !!!

Péter Juli

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280