Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 19, 9:35

Kemény burkolatot kapott Pusztadobos több utcája

  • Közzétéve Helyi hírek

Örömmel fogadták Pusztadoboson a Virág-téri lakosok a felújított aszfaltos utat! - közölte Facebook bejegyzésben Dani Attila a község polgármestere.

11

Régi álmunk vált valóra azzal, hogy sikerült Pusztadobos ezen útjait leaszfaltozni. Amit anno a szennyvízberuházás után elmulasztottak, nekünk most megvalósult.

12

Ezúton is megköszönöm minden lakos nevében a Magyar Kormány pályázati segítségét, Kovács Sándor országgyűlési képviselőnk közbenjárását, a kivitelező B-ÚT Generál Kft. gyors és szakszerű kivitelezését, a Képviselő Testület támogatását - folytatta - és nem utolsó sorban Böszörményi Józsi kollégámnak a pályázat megírását és a projekt teljes lebonyolítását. 

13

Hajrá Magyarország, hajrá Pusztadobos! - fejezte be posztját a Dani Attila polgármester.

Pusztadoboson az elmúlt három évben sikerült három utcát leaszfaltozni,  - mondta el kérdésünkre Dani Attila Pusztadobos polgármestere - de nem ülhetünk a babérokon, hiszen a községünkben még van olyan utca, amely felújításra, kemény burkolatra vár. 

"Úgy gondolom minden pusztadobosi lakosnak joga van időjárástól függetlenül, biztonságban, megfelelő minőségű úton hazajutnia."

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280