Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 13, 13:44

Szabolcsi polgárőrök is óvják a balatoni nyaralók nyugalmát

  • Közzétéve Helyi hírek

Szabolcsi polgárőrök részvételével Polgárőr Pont nyílt Gyenesdiáson. Az ünnepélyes megnyitón a település polgármestere, Gál Lajos örömét fejezte ki, hogy két év után ismét polgárőrök teljesítenek szolgálatot a gyenesdiási strandon.

polgárőr

A rendezvényen megjelent dr Vereckei Csaba r.dandártábornok, Zala megye rendőr főkapitánya, dr Andor László r.alezredes, Keszthely város rendőr kapitánya, Horváth Róbert, a Zala Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Urbán Zoltán, a Zala Megyei Polgárőr szövetség Keszthelyi Régiójának járási koordinátora.

Szabó Sándor a Gyenesdiási Polgárőr és Vízi Egyesület elnöke és Horváth Kornél a szervezet titkára köszöntötte a megjelenteket. Elmondták, hogy egy régi hagyományt elevenítenek fel azzal, hogy vendég polgárőröket hívtak a településre, hogy 2022. augusztus 21-ig heti turnusokba váltva egymást teljesítenek szolgálatot a strandokon és természetesen a munka mellett élvezhetik a Balaton adta lehetőségeket, kikapcsolódhatnak, pihenhetnek. Az első héten szabolcsi polgárőrök járőröznek majd, több helyszínen is.

A Polgárőr Ponton szolgálatot teljesítők segítséget nyújtanak a turistáknak, strandolóknak. Informálják őket a bűnmegelőzési módszerekről, figyelmeztetnek arra, hogy mire figyeljenek a Balaton parton.

A megjelent rendőri vezetők, és a polgárőrség zalai elnöke kijelentette, hogy együttműködnek a jövőben is a hatékony bűnmegelőzés érdekében, megerősített szolgálatokkal biztosítják a nyári szezonban minden kikapcsolódni vágyó ember biztonságát, nyugalmát.

Tóth András.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280