Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 5:44

A Szentírás vándorútja a Tiszántúlon - Jándra is megérkezett a Biblia

  • Közzétéve Helyi hírek

2017. május 10-én 18:00 órakor Jándra is megérkezett az a Szentírás, amely Debrecenből indult el, hogy bejárja Egyházkerületünk Gyülekezeteit.

j1

A gyülekezet apraja és nagyja egyaránt nagy izgalommal készülődött a Biblia fogadására. Egyházközségünk szolgálatkész tagjai örömmel vettek részt a kijelölt igei részek felolvasásában. A felolvasás mellett, pedig többen is versekkel, illetve a Szentírásról szóló ismertetővel is hozzájárultak ahhoz, hogy ez az elkészített alkalom méltó módon váljék emlékezetessé.

j10

Az istentiszteleti alkalom, egyben Nyitott Tanodai alkalom is volt, ugyanis a „Bölcs Salamon Tanoda Jándon” EFOP-3.3.1-15-2015-00138-as számú projektben résztvevő gyerekek is és persze a Tanoda munkatársai is aktívan részt vettek, így is megmutatva a gyülekezet és meghívott vendégeink felé, hogy számukra is fontos és hasznos a Szentírás.

Versekkel, énekkel készültek, melyekben bizonyságot tettek arról, hogy az Isten szava, ma is rendíthetetlenül áll, és ma is épp oly ereje, és hatalma van, mint egykor volt. Vigaszunk, reménységünk, támaszunk, örök életünk ígérete a Szentírás lapjain találhatóak, onnan ismerhetjük meg legjobban Isten felénk megmutatott szeretetét, kegyelmét, és az Ő akaratát életünkre nézve. 

j2

Az alkalom után a jelenlévők aláírták az Emlékkönyvet és Isten bíztató szavaival visszük tovább a Szentírást a Vásárosnaményi Gyülekezetbe.

„Szeret az ÚR, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul. Nagy a te hűséged!” Jeremiás Siralmai 3, 22-23

Forró Éva, lelkész

j2

j4j5j6j7j8j9j10j11j12j13j14j15j16j17

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280