Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 22:11

Határátkelőhelyeken is buktak le körözött személyek - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Helyi hírek

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2018. június 14-én 17 óra 20 perckor egy 44 éves debreceni férfi.

utlevelillusztráció!

Adatai ellenőrzésekor megállapították, hogy ellene a Debreceni Törvényszék adócsalás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.


A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. június 14-én őrizetbe vettek egy 33 éves tiszamogyorósi férfit, aki ellen a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség hamis vád bűncselekmény elkövetése miatt körözést adott ki.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének járőrei 2018. június 14-én Baktalórántházán igazoltattak egy 32 éves ófehértói nőt. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a nőt a Szentesi Rendőrkapitányság körözi, ezért a rendőrőrsre előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2018. június 14-én a megyeszékhelyen elfogtak egy 20 éves alsózsolcai férfit. Ellene a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki körözést, mivel korábban a Miskolci Járásbíróság kóros szenvedélykeltés vétsége miatt közérdekű munka büntetésre ítélte, de annak letöltését nem kezdte meg. A rendőrök a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280