Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 17:13

Három kapitányság is körözte a fehérgyarmati nőt - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy baktalórántházi lakost 2023. január 3-án.

0 rendőr illusztráció

A 30 éves nőt a Fehérgyarmati, a Székesfehérvári és a Miskolci Rendőrkapitányság is körözte mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, ezért azokat a bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a 30 éves nőt az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 32 éves hodászi lakost 2023. január 3-án. A férfi körözését a Mátészalkai Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2023. január 3-án elfogtak egy 21 éves baktalórántházi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit előállították a rendőrőrsre és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280